Ramen en deuren

Ook voor ramen & deuren kan u bij van Derg terecht. Wij staan garant voor kwaliteit vanwege ons vakmanschap en kwaliteitsmaterialen van Schüco. We hebben een breed gamma van PVC, hout en aluminium ramen.

Voordelen ramen & deuren

  • geen kans op koudebruggen
  • geen interne condensatie
  • geen ruimteverlies binnenshuis
  • Veel afwerkingsmogelijkheden
  • zeer goede geluidsisolatie

Offerte bekomen

Nieuwe ramen en deuren geven u meer comfort in huis én een serieuze besparing op stookkosten voor de rest van uw leven. Bovendien zijn er hogere premies als u dit combineert met andere vormen van isoleren.

Isolatie van Derg is met meer dan 15 jaar ervaring een vertrouwde partner.

%

Tot 30% en meer besparen op verwarming dankzij het vakmanschap van van Derg.

Meer dan 130 tevreden klanten in 2017. Maak net zoals hen de juiste keuze!

Wij gebruiken enkel kwaliteitsramen van Schüco

=

PVC

PVC bestaat uit een assortiment waar iedereen zijn eigen keuze in zal vinden. PVC is een zeer isolerend en milieuvriendelijk materiaal dat goed bestand is tegen elke weersomstandigheid. Daarnaast is er weinig onderhoud nodig vanwege de slijtvastheid.

=

Hout

Als u voor hout kiest, doet u dat met respect voor uw woning en om de stijl en het karakter te behouden. U creëert een typische authentieke uitstraling als u kiest voor houten ramen. We bieden waardevolle houtsoorten zoals eik, meranti en afrormosia. Deze kunnen naturel, gelakt of gevernist gekozen worden.

=

Premies

Het bedrag dat u krijgt voor raamvervanging in combinatie met spouwmuurisolatie is 4 keer zo hoog als de premie die u krijgt voor hoogrendementsglas als aparte investering (zonder muurisolatie).

Interesse om met ons samen te werken?